SKANDALOZNO I AGRESIVNO: Vlada zamalo nogom OTKINUO GLAVU Jovici iznerviran jer je ovaj GURNU SLUČAJNO STANIJU I PROSUO JOJ PIĆE

Ne može da prođe ni jedna žurka, a da se ne desi neki skandal. Naravno, produkcija Zadruge to i želi, tako da pravi razne spletke kako bi napravili situaciju koja bi im donela rekordnu gledanost.

Izgleda da ipak ne mogu ponoviti prethodnu sezonu i da su učesnici dosadni, agresivni i previše impulsivni, bez emocija.

To smo videli i noćas, kada je žurka bila povodom rođendana Aleksandre Subotić. Posle poklona, redovne prasetine, usledila je muzika koja je puštana sa mp3 diskova, a celu priču je vodio Bora Santana. Najzad je dobio i on svojih pet minuta.

Ali, u jednom trenutku. sve je moglo da se pretvori u buktinju.

Naime, Jovica je poludeo i krneuo da poliva devojke po žurci.

Nije stao samo na Ramoni, već je “kao slućajno” prosuo piće i po Staniji, koja se sva izmokrila i isflekala, što je razbesnelo Vladu, koji je stao u njenu odbranu. Počele su uvrede, čak i na nacionalnoj osnovi, Vlado je optužen da je uz Staniju samo zbog pobede, a Jovica je optužen da stalno pije i šeta okolo po devojkama.

Koliko god se Jovica izvinjavao Staniji da je sve bilo slučajno ništa nije smirivalo Vladu, koji je i pored obezbeđenja uspeo čašom da gađa Jovicu i da krene ka njemu. Pošto ga je obezbeđenje zadržalo u tome i držalo čvrsto za ruke, jedino je mogao udarac da uputi svojim dugačkim nogama. Tu je Vlado malo i zakačio Jovicu, doduše po ramenu, ali da je bio samo koji centimetar bliže, mogao je nastati pakao.

Stanija je kasnije smirila Vladu, a Jovica je napustio taj prostor.

Posle toga, došlo je i do velike svađe između Baneta i Zerine. Naime, Bane je iz zezanja spustio garderobu Zerini, a ona se iznervirala i otišla u spavaću sobu uz psovke upućene Banetu Čolaku. Nadežda je stala na stranu Zerine i oštro napala Bana. Zerina je lupila šamar Banetu.

A žurka je trajala i trajala…

Leave a Reply