NIJE JOJ DOSTA! Krunićka ponovo uzela p0k0jn0g Dukija u usta: Ništa loše nisam rekla, a pričate kao da sam izvršila ma5akr na 100 ljudi! (VIDEO)

Nakon skandalozne vesti koja je podigla na noge srpsku javnost, a u kojoj se navodi da je Jelena Krunić na prilično neukusan način prokomentarisala smrt malenog Dušana Todorovića, reakcije među ljudima bile su prilično velike i snažne.

Rijaliti učesnica, na dan dečakove smrti, u lajvu na svom Instagram profile, navela je da zna da je dete umrlo, ali da je ljudi “ne mrače s tim”.

Jelena je u porodici imala zaista slučnu situaciju, kao što je i napomenula- njen otac je nedavno preminmuo od iste bolesti.

Međutim, to nije naišlo na opravdanje u javnosti, pa, mnogi I dalje osuđuju ovakvo ponašanje.

Jelena Krunić

Jelena Krunić
Printsreen/Youtube/Jelena Krunić

Ovim povodom, Jelena je želela da iskaže još jednom, svoju stranu priče, gde je objasnila kako, zašto i na koji način je došlo do svega.

U novom snimku, pomenula je malog Dušana, govoreći da ne zna “zašto je nastala tolika frka”.

Odgovarajući na pitanje pratioca s Instagrama, da li “se sve smirilo oko malog Dušana”, ona je objasnila:

– Smirilo se, jeste. Ja ne znam zbog čega ste vi uopšte dizali toliku frku, kada to uopšte niti je zvučalo, niti bilo tako, niti sam ja bilo šta rekla loše za pokojnog Dukija, čak sam i apelovala za njega i želela da proživi koliko god je moguće, jer znam kakva je to bolest.

Dušan Todorović

Dušan Todorović
FK Partizan

– Od te bolesti, imala sam smrtni slučaj pre dva meseca i zamolila sam vas da ne poominjete to, jer me vraća u taj neki period. A novine su to Bože sačuvaj, kao da sam izvršila masakr nad 100 ljudi, prenele.

– Treba im jedna Krunićka tamo u Zadruzi – zaključila je Jelena.

Podestimo, kada je maleni Dušan Todorović preminuo, Jelena je tokom tadašnjeg lajva na Instagramu odgovorila na komentar da je Duki preminuo veoma hladnim glasom i pokazala da ju je to nije ni dotaklo. Tada je izjavila:

– Umro moj otac! Znaš to? Umro je od iste bolesti kao mali Dušan. Ljudi, aman brate, nemojte me mračiti, šta sad – rekla je između ostalog ova osoba.

Šta je još rekla, pogledajte u snimku:

(Editor.rs)

Leave a Reply