SRPKINJA JE UDATA ZA ŠEJKA IZ DUBAIJA, A SADA JE OTKRILA GORKU ISTINU: “IMALI SMO SAMO 100 MARAKA, BILO JE JAKO TEŠKO”

Pobijedila je na izboru za miss 1998. godine. Jelena Jakovljević, danas Jelena bin Drai oduševila je publiku i žiri i ponijela čak tri titule. Ali, dok je sjedila na tronu, njene suze nisu bile radosnice. Poslije mnogo godina Jelena je napisala svoju potresnu priču.

“ Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine… Kao da je bilo jučer” – počela je Jelena opis fotografije koju je postavila na društvenim mrežama.

“Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i rat sjedili su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 njemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje” – istakla je Jelena.

Otišla sa tamo odlučna da pobjedim. Uslijedila je porka da sam Mis Interneta, kao i mis fotogeničnosti, bila sam sigurna da je to to. Izgubila sam nadu i nisam razmšljala ni sekund da ću biti prva Miss Jugoslavije u itstoriji naše zemlje koja će nositi tri titule na jednom takmičenju.

I nisam plakala jer sam pobijedila i postala Miss Jugoslavije koja nosi tri titule, već sam plakala jer sam sa bine vidjela moju majku i brata kako im obezbjeđenje ne da da vide sa vrata barem moju krunu. To mi je slomilo srce – napisala je Jelena i dodala:

je

Te noći kada smo stigli u naš grad Žabalj, ponovo sam plakala. Moj nastavnik iz srpskog je napravio ogorman plakat i okačio ga na sred centra. Pisalo je: “U ovom gradu živi Mis Jugoslavije”. Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Svakodnevno mu zahvaljujem za sve što je izabrao za mene u ovom životu. Važno je da nikada ne izgubite. Ili pobijedite ili naučite, poručila je Jelena koja je udata za šejka iz Dubaia i uživa u luksuzu.

Leave a Reply