Tragedija: Suprug Emine Jahović se oglasio posle velike nesreće

Turska javnost je potrešena velikom nesrećom, povodom koje se oglasio i suprug Emine Jahović, turski pevač Mustafa Sandal.

Stravična tragedija zadesila je tursku provinciju Adana, kada je sinoć u požaru u učenikom domu stradalo 12 osoba, (11 devojčica), a još 22 osobe su povređene.

“Turska se danas suočava sa veoma bolnim događajem. Ova strašna nesreća odnela je živote mladih… Molim se Alahu da podari strpljenje i snagu proodicama preminulih, a brz oporavak želim povređenima”, napisao je Mustafa uz fotografiju na Instagramu.

Lepa Emina Jahović Sandal nedavno je gostovala na drugom koncertu svoje prijateljice i koleginice Jelene Tomašević kada joj se pridružila na bini Sava centra i otpevala numeru “Vertigo”.

Ovu pesmu Emina je napisala za Jelenu, a lepa Novopazarka je za emisiju “Ekskluziv” otrila da je bolovala od vertiga.

– Šest meseci sam imala vertigo posle porođaja sa Jamanom. Pomerili su mi se kristili u srenjem uvu ili već gde se oni nalaze. Nisam medicinski toliko potkovana. I iz toga je nestala pesma “Vertigo”- rekla je Emina.

Inače, vertigo ili vrtoglavica je poremećaj orijentacije u prostoru koji se manifestuje snažnom iluzijom kretanja u prostoru, piše Pulsonline.

To je neodređen izraz koji bolesnici upotrebljavaju da bi opisali nekoliko različitih subjektivnih stanja.

politika-ekspres.net

Leave a Reply