ZVER DOBILA TEŠKE BATINE U ZATVORU: Sretka Kalinića na šetnji u Zabeli žestoko pretukao Albanac!

Verbalni incident se začas pretvorio u fizički obračun

Sretko Kalinić (44) zvani Zver, koji je osuđen na višedecenijske kazne zbog atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića i drugih zločina, žestoko je pre par dana pretučen u zatvoru “Zabela” u kojem služi kaznu, saznaje Espreso od izvora koji je s nama govorio pod uslovom anonimnosti.

Incident se desio za vreme šetnje po zatvorskom krugu, kad se Kalinić “zakačio” s drugim robijašem, albanske nacionalnosti, koji kaznu takođe služi u Zabeli.

Verbalni incident se začas pretvorio u fizički obračun, ali i pored toga što su stražari brzo reagovali, Albanac je za samo nekoliko sekundi uspeo brutalno da pretuče Kalinića.

Kalinić je, inače, u strogo čuvanom sedmom paviljonu zatvora Zabela u Požarevcu, a sam je u sobi i redovno vežba, prekraćujući vreme i čitanjem beletristike.

On je osuđen za ubistvo Đinđića, kao i za druge zločine zemunskog klana, za ubistvo Branka Jeftovića Jorge i atentata na Andriju Draškovića i Zorana Nedovića Šoka.

U završnoj reči pred Specijalnim sudom Kalinić se hvalio da “ne koristi hladno oružje prilikom likvidacija”, kao i da su mu recept “likvidacije beogradskog ološa koje traju pet do šest sekundi”.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija tvrde kako ova informacija nije istinita, te kako do ovog incidenta nije došlo.

(Espreso.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *