Čovjek Izlazi Sa Tri Žene i Želi Odlučiti Koju Da Oženi

Brak je nešto što bi trebalo trajati za cijeli život. Kakvu ženu biste oženili? Pitanje ostaje!

Jedan muškarac s puno bogatstva odlučio se vjenčati. Završio je s tri djevojke u glavi, a sve su bile nevjerojatno lijepe. Ali na kraju je morao odlučiti koju oženiti gdje je počelo s problemima. Međutim, dobio je ideju kako riješiti ovaj problem:

Odlučio je dati pet hiljada dolara svakoj od dama i čekao da vidi koja je od njih najbolje iskoristila. Prva dama je otišla u salon i napravila svoj makeover. Izgledalo je stvarno drugačije i ljepše. Bio je impresioniran.

Druga je dama odlučila kupiti skupe darove i odjeću za tog tipa. Darovala mu je novi set STRONG golf klubova, neki novi dio za računar i neku skupu odjeću. Rekla je da je potrošila sav novac na njega dok ga je najviše voljela. Bio je impresioniran još više.

Treća dama uložila je novac na berzu i zarađivala je nekoliko puta. Dala mu je 5000 dolara i ponovno uložila preostale na zajedničko tržište, rekavši kako ga želi spasiti za bolju budućnost. Niko ga nije mogao dojmiti i učiniti ga sretnim kao i ona.

Tip se oženio trećom djevojkom jer je znao da ga niko ne bi volio kao što bi ona htjela. Njeno ulaganje novca pokazalo je da će misliti o svom mužu i djeci prije sebe. Bila je pametna, brižna i lijepa. Lijepo lice neće vam pomoći u njegovanju novca, nego samo pametni um i lijepa duša.

(svijetzabave.info)

Leave a Reply