Na njoj sve puca: Sve žene žele da imaju ovakvo tijelo, muškarci ostali bez daha, ali kada ove slike vidite, ostat ćete zbunjeni potpuno

RIJETKO KO IMA OBLINE KAO ŠTO IH IMA POPULARNA KELI BRUK, A RASKOŠNA LJEPOTICA I ŽENAMA I MUŠKARCIMA STVARA ZAZUBICE, ZA NJOM MUŠKI UZDIŠU, DOK ŽENE SANJAJU DA IMAJU NJENE OBLINE. POSTAJE RASKOŠNIJA SVAKIM DANOM.

Nešto posebno ima u ženskim oblinama, to i mršavice priznaju kada ih spopadnu u nekom periodu života. Samo je jako važno da ih znate kako nositi ukoliko ih imate već. A bujna Keli Bruk zna da izabere glamuroznu haljinu za sebe. Njoj je najveća inspiracija Metalik model, a to je inspirisalo i mnoge žene.

Bira znalački i na polju ležernog stila, izgleda senzualno i romantično u takvim haljinama, a prava odjeća za svaku građu postoji.

Trebate je samo prepoznati, Keli je sa hiljadu metara udaljenosti nišani, doduše nekada i ona poklekne, želi smršati, ali su češći i duži periodi njene samouvjerenosti.

A kada su njene grudi u pitanjum, ne primjećuje se na njima neko opuštanje značajnije i spuštanje. Njeno tijelo naravno da se promijenilo godinama, liejpa Britanka inače vodi računa o izgledu i govori otvoreno uvijek o njemu, nema razloga da se brine, a zanosnijom ju je učinilo vrijeme.

Keli je u intervjuu istakla da je smatrala da besprijekorno izgleda sa 20 godina, ali je znala da neće uvijek tako izgledati.

Kelly Brook (rođen 23. studenog 1979.)  je engleski model, glumica i televizijski voditelj najpoznatiji po modelu rada u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u za njezinu ulogu u NBC sitcom One Big Happy, kao i redovnoj panelistica na Celebrity soku. Kao gost je nastupila na brojnim emisijama, uključujući Strictly Come Dancing i The Nightly Show.

Brook je nazvan seks simbolom i ikonom stila. Bila je okrunjena 2005. godine FHM-om najseksi žena na svijetu, a od 2015. se pojavila u svakom FHM 100 Sexiest odbrojavanju od 1998.

Leave a Reply