Na nogama cijeli region nakon što je ovaj čovjek objavio poruku u grupi Pravda za Davida: Moram ti Davore ovo reći, a ti vidi šta ćeš…(Foto)

DAVOR DRAGIČEVIĆ JE PORUČIO SA TRGA KRAJINE U BANJALUCI DA SE S TOG MJESTA NEĆE NIKO POMJERITI SVE DOK SE PRAVDA ZA DAVIDA NE DOBIJE.

Screenshot_17

Pokušaj četvorice ljudi koji su na veliko okupljanje građana došli na Trg kako bi napravili haos prije par dana je bio potpuni promašaj, poručio je on, pa je dodao:

– Na trg su došla četvorica pred treće veliko okupljanje, pokušali su da ubijediti grupu da krenu prema zgradi Vlade. Misle svi kako sam ja glup, naredili su Dragan Lukač, Milorad Dodik i drugi zlo činci. Red kornjača ispred zgrade Vlade, da me sutra optuže da sam htio zgradu Vlade zapaliti. Sve znam, vas budale ću naći što ste mi dolazili, poručio im je Davor Dragičević.

Screenshot_1

Udruženje koje će grupa Pravda za Davida osnovati nosit će naziv Pokred Pravda za Davida, biće održana i prva osnivačka skupština.

Budući kako nas svi pokretom nazivaju, formalno, nazvati ćemo tako pravno. Mi i jesmo pokret, zato smo to u ljudima, vama, pokrenuli. Mi očekujemo opstrukcije kada budemo željeli da se registrujemo, ima lijeka i za to, poručila je Daniela Ratešić iz ove već spomenute grupe.

 

Screenshot_2

 

Screenshot_3

Da li ste pročitali ovaj status Jugoslava Ilića, mnogi su ostali bez teksta, slabo je ko mogao vjerovati da se još uvijek neće riješiti problem…

Leave a Reply