Dragana Advokatica ( 33) iz Dortmunda traži pravu muškarčinu sa Balkana, dobiće papire uz brak, i novac da ne brine nizašta!

U našim objavama na portalu našla se Dragana Miljković iz Dortmunda koja ima 33 godine i ističe koliko je teško naći nekog za brak,a da to nije neka prevara.

Zbog teških iskustava koje je imala Dragana je odlučila da kontaktira naš portal i pošalje poruku kako bi privukla ono što je njoj potrebno.

” Poštovanje, Javljam se redakciji vašeg portala kako bi ispunila sebi najveću želju, tj. našla sebi drugu polovinu i stupila u brak. U Njemačkoj je veoma teško naći muškarce sa Balkana, a i kada nađeš većina je ili zauzeta, ili se bavi mutnim poslovima. Zato kontaktiram vašu redakciju kako bi mi vi pomogli da nađem sebi odgovarajuću osobu kojoj ću pružiti sve što je u mojoj moći. Sa tim da znam kakva je situacija na Balkanu, ta osoba koju odaberem neće morati da brine o bilo čemu, jer ja posjedujem par advokatskih ureda i imam svoju firmu. Novac znači nije bitan, bitno je da se volimo. U prilogu vam ostavljam svoj kontakt broj, te se nadam da će doći do pravih osoba, hvala vam puno !! ”

Mi nemamo drugih opcija već da mail koji smo dobili na naš inbox proslijedimo vama kako bi oni koji su na Balkanu našli sebe u toj priči i kako bi smo mi spojili jednu lijepu ljubav.

Kontakt email koji je Dragana ostavila je DraganaMiljkovic223@gmail.com

Leave a Reply