Pometnja na internetu: Premijerka Ana Brnabić se skinula u kupaći i pokazala svoje tijelo, ljudi frapirani ostali…

ANA BRNABIĆ JE DVANAESTA OSOBA NA DUŽNOSTI PREDSJEDNIKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE, PRVA JAVNO DEKLARIRANA HOMOSEKSUALNA OSOBA U VLADI REPUBLIKE SRBIJE.

 

Screenshot_10

O njenom životu se malo zna, osim da je u vezi sa lijepom doktoricom sa kojom inače ide na more.

Screenshot_11

Prije nekoliko godina je nastala ova fotografija o kojoj sada svi bruje, tačnije 2010. godine kada je bila na ljetovanju na Krku, sada kruži društvenim mrežama.

 

Opisu slike je navedeno: Zgodna premijerka bez grama viška. Premijerka vlade Srbije Ana Brnabić posljednjih nekoliko dana održala je niz sastanaka u Americi, ona je prilikom ovih sastanaka birala odjevne kombinacije na liniji sigurno i na liniji smjelog modnog izbora.

Premijerka se u Washingtonu sastala sa direktorkom Međunarodnog monetarnog fonda u Washingtonu, sa Kristin Lagard, koja je i jedna od najbolje odjevenih političarki na svijetu. Odijelo je izabrala za taj susret.

U Washingtonu se srela i sa kongresmenom Majklom Mekolom, predsjednikom Komiteta za unutrašnju bezbjednost i članom Spoljnopolitičkog komiteta Predstavničkog doma. Slika daje još bolji uvid u njen modni izbor. Uz odijelo jakog kolorita ponijela i je i klasičnu košulju na pruge jer bi ona u bijeloj boji bila prevelik kontrast.

Ana Brnabić (srpski ćirilica: Ana Brnabić, izrečena je , rođena 28. septembra 1975. godine) je srpski političar koji je od 29. juna 2017. bio premijer Srbije. Ona je prva žena i prva otvorena gej osoba koja drži ured. [1]

Ona je ranije bila premijer Aleksandar Vučić i vršilac dužnosti premijera Ivica Dačić. [2] Od 11. avgusta 2016. godine do 29. juna 2017. godine, ranije je bila ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije. Nakon što je Vučić otvoren za predsednika Srbije 31. maja 2017. godine, predložio je Brnabića za svog naslednika u junu…

svojtiposo.ba

Leave a Reply