Zaboravljene legende velikog brata: ovako su izgledali pre 10 godina, a sada? Nećete ih prepoznati

Jelena Provči, bila je učesnica prvog serijala Veliki brat. Opasna Novosađanka udružila se sa Enom Popov i bila takoreći favorit na početku.

Nju u medijima nismo imali prilike da vidimo posle završetka ovog rijalitija. Kako saznajemo ona je još uvek sa istim dečkom kao i tada samo što sada žive zajedno. Ona vodi povučen život i kaže da joj to jako prija i da se više ne bi usudila da uđe u rijaliti.

Učesnica rijalitija “Veliki Brat”, Soraja Vučelić, drastično je promenila svoj fizički izgled u odnosu na period od pre par godina, kada je učestvovala u istoimenom šou.

Svima nam je dobro poznato kako Sara sada izgleda ali podsetimo se njenog prvog pojavljivanja na televiziji.

Manuel Stojanović ostao je upamćen kao jedan od legendarnih učesnika Velikog Brata u Srbiji. Njegove čuvene izjave koje uglavnom imaju veze sa nekada sjajnim fizičkim izgledom i danas se prepričavaju.

A lepi Manuel se nije puno promeio od tad.. ostao je podjednako simpatičan.

Ivan Ljuba bio je prvi pobednik Velikog brata u Srbiji i te davne 2006. je govorio da bi svoju pobedu iskoristio da napravi koncert, budući da se bavi klasičnom muzikom i da je po vokaciji pijanista. Njegov san se i ostvario, imao je mnoge nastupe u Kolarčevoj zadužbini sa Beogradskom filharmonijom, ali i širom Srbije.

Mnogi ga se sećaju iz Velikog brata kao smirenog i staloženog momka a on danas izlgeda ovako.

Učesnica prve sezone rijaliti šoua “Veliki Brat” Maja Đorđević ostala je upamćena po britkom jeziku i vatrenom temperamentu. Njene svađe sa ukućanima i napadi besa i dan danas se prepričavaju, a mnogi se pitaju gde je Maja i šta radi.

Izvor: Srbijadanas.com

Leave a Reply