STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Učesnica PAROVA teško povređena u sudaru sa KRAVAMA! Doktori ne mogu ništa da kažu

– Milicini roditelji su preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvadili iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke – izjavio je Miličin prijatelj Nikola Lakić.

Bivša učesnica “Parova” Milica Smiljanić nalazi se u veštačkoj komi nakon što je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Mošorinu, u blizini Šajkaša, kada je svojim automobilom naletela na dve krave.

Nikola Lakić, takođe nekadašnji učesnik “Parova”, je otkrio kako je došlo do nesreće.

– Milica je vozila svoj automobil po Mošorinu, a zatim je naišao komšija čije su krave izletele na put. Milica je udarila u kravu koja joj je smrskala čitav automobil. Jedva su je izvukli. Milici su roditelji preminuli pre nekoliko godina. Ona je čim su je izvukli iz automobila vrištala da je niko ne dira, jer hoće da ide kod svoje majke – izjavio je Lakić.

Miličina drugarica Željka Rađenović kaže da je svakodnevno obilazi u bolnici.

– Svakog dana sam sa njom. Ona je u kritičnom stanju, u komi je već osam dana. Uskoro će joj operisati vilicu. Ja sam nju čuvala i kada je bila mala, dok su joj roditelji radili. Mnogo je volim i nadam se da će se izvući iz ovog košmara. Ipak, stanje je nepromenjeno i lekari ne žele da prognoziraju šta će biti sa Milicom – ispričala je Željka Rađenović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *