ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Spavala sam sa nepoznatim muškarcem usred Košutnjaka!

Društvenim mrežama kruži ispovest jedne Beograđanke koja je izlazak na jednu žurku iskoristila na malo drugačiji način od uobičajnog.

“Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, jesen i zvuk vetra, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu.

I stvarno, paradoksalno, kućne žurke su idealna prilika da se dođe do partnera.

Sve što treba je da ga zamolite da vam doda piće. Ili da vam pokaže put ka terasi. Možete i da ga pitate da izađete ispred zgrade jer je unutra previše zagušljivo. Šta god vam padne na pamet.

Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje.

To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji  mračan i zavučen deo Beograda na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola.

No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala na pogrešnu žurku. Pravo liku na ruke. Sedeo je sam na terasi i gledao zamišljeno u nebo, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu.

Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, razmenili smo i prve poljupce.

Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, krenuli smo napolje u šetnju, a onda seli u njegov auto. Otišli smo do Košutnjaka, a u jednom debelom rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo zoru tako sjedinjeni. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati”, završava svoju ispovest ova Beograđanka.

Leave a Reply