SEDEO SAM NA PODU I PLAKAO! Nole otkrio mračnu istinu o prelomnom trenutku kako se vratio u hol slavnih!

Novak Đoković je nedavno gostovanje motivacionom govorniku Luisu Hauzu iskoristio da otkrije detalje lomova koje je doživljavao kada je prolazio kroz najturbulentniji period karijere.

Bilo je momenata kada je povreda kočila Novaka, a još više poljuljana psiha, kada je delovalo da ne uživa više na terenu kao pre.

Svega toga, Novak se podsetio i otkrio trenutke kada mu je bilo najteže.

– Dostigao sam najnižu moguću tačku mentalitetski u svom životu, plakaom sam i razmišljao u stilu, “ne znam da li je ovo vredno svega. Ne znam da li treba da nastavim”. Sećam se da sam sedeo na podu i svi su bili u stilu “OK, uzmi svoje vreme, prvo diši duboko i smiri se. Onda se osvrini za sobom. Zašto si počeo da se baviš ovim sportom, da li ga voliš – zapitao se tada Novak.

– Ostavi po strani šta želiš da ostvariš. Da li zaišta voliš da držiš reket u ruci? Da, zaista volim, gde god da se to dešava, na centru terena na Grend slemu, bilo gde, na običnom javnom terenu gde je sama igra svrha. Onda su svi odgovorili “onda je to to, eto pravca u kom moraš da se usmeriš”. Onda se više nikad nisam osvrtao na te momente.

(Editor.rs/Telegraf.rs)

Leave a Reply