Darkova ćerka ne zna da joj je tata imao saobraćajku: drama u porodici Lazić, plaše se da će ovo dokrajčiti pevačevog oca

Lekari se bore za Darkov život!

Četvorogodišnja ćerka Darka Lazića, Lorena i dalje ne zna da je njen tata imao tešku saobraćajnu nesreću. Darkova rođaka Dušica Lazić otkrila je da porodica nije imala snage da Loreni saopšti da joj je tata u bolnici.

“Od Lole krijemo šta se desilo. Omiljena je ovde u selu, obožava da dolazi kod babe i dede. Kad treba da krene kući viče, plače da neće. Daće Bog da budu dobro. Svi smo mnogo potreseni, roditelji hoće da mu presvisnu”, kaže Dušica sa suzama u očima. Ona dodaje da se najgore drži Darkova mama Branka, ali i da su ostali članovi porodice u lošem psihičkom stanju.

“Najteže je Darkovoj majci, ipak ga je ona rodila. Otac mu je pre nekoliko godina imao moždani udar, plašim se da ga ovo ne dokrajči. Brat Dragan je u šoku zbog svega. Mnogo su dobri ljudi, ne mogu da verujem da ih je ovo snašlo”, kaže Dušica.

Podsetimo, Darko je juče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Pevač je zadobio serijsku povredu rebara, prelom butne kosti i ima hematom na glavi.

informer/A.K.

Leave a Reply