Oglasila se Ana Sević, ponovo: ona je objavila poruku, a evo šta je onda usledilo! Srce da pukne!

Danas je i pevačica Adreana Čekić, objavila na Instagramu još jednu poruku ljubavi i podrške koju je uputila Darku Laziću.

– Znaš šta, kume, ponosna sam na tebe koliko si jak! Kad budeš ozdravio, pročitaćeš ovo i videćeš ovu masovnu ljubav koju ti šalju ljudi širom sveta! Znaćeš koliko si ustvri voljen. Svi te vole, nikad drugačije nije ni bilo. I jedva čekam da te ništa ne boli, da mi se nasmešiš ida me pitaš šta sam danas jela. I jedva čekam da završiš album pa da napuniš Arenu,  (što bi rekao Đani, za bolje i nismo)! Nasekirao si nas sve,  ali to si ti, ti to ne radiš namerno, samo si blentav i mi te volimo i razumemo. Danas je sunčan dan i znala sam da ćeš biti dobro, jer ti si deo mene, ti si duša moje duše i osećam te, I znam takođe da ti osećaš svu ovu ljubav i nikada me nisi izdao. Ceo dan slušam tvoje pesme da dostignem što lepšu emociju, i znaš šta, radi. Ti pevaš najlepše, najmilije i najiskrenije na celom svetu. Tebi se verujei i veruje u tebe, ne sekiraj se ni za šta, samo budi dobro, sve će ovo proći i zajedno ćemo u pobede, jer ti i jesi rođen za pobede. Volim te i voleću te i kad umrem, u svakom sledećem životu te volim isto. Tu sam – napisala je Adreana Čekić.

 

Ana Sević je u komentar dodala srca, a ova reakcija odaje njeno emotivno stanje i ono što oseća prema bivšem suprugu i svima koji mu sada pružaju podršku.

Darko Lazić

Darko Lazić

Leave a Reply