Komšije otkrivaju šta je prethodilo stravičnom napadu na djevojčicu: Manijak iz tramvaja pričao sa vrapcima, nudio prolaznicima dolare, pa razlupao autobusku stanicu!

BEOGRAD – Nakon što je snimak na kom se vidi s*ksualno zlostavljanje tinejdžerke (15) u tramvaju razbijesnio javnost, policija je uhapsila osumnjičenog (37) za ovaj gnusan napad, a ekipa Kurira danas se, u Krnjači gdje on živi, uvjerila da je cijelo naselje u strahu.

Komšije su nam tako povjerile da su ga se, i prije događaja koji je potresao cijelu Srbiju, plašile, jer je, kako navode, bio vrlo nepredvidiv i incidentan.

“Znamo ga kao vrlo čudnog, pričao je po parku s vrapcima, nudio okolo neke izmišljene dolare, mumlao, mlatarao rukama, svi smo ga izbjegavali… Viđali smo ga prethodnih dana po kraju kako tumara okolo, a prije nego što je sinoć ušao u pekaru sjedio je sat vremena ispred, jeo čokoladicu, prvo pričao sam sa sobom, a onda i skršio cijelu autobusku stanicu. Ponavljao je sam za sebe: “Da li da idem na posao ili pod Ostrog”, priča za Kurir jedna komšinica koja je iz razumljivih razloga željela da ostane anonimna.

Naša ekipa se, pak, na lisu mjesta uvjerila da su ulazna vrata stana u kojem on živi od jutros zapečaćena, piše Kurir.

Podsjetimo, sinoć oko 23 časova policija je dobila poziv iz pekare na Zrenjaninskom putu. Kako se saznaje, na licu mjesta je radnica pekare M. J. prijavila da je muško lice M. I. (37) ušao iza pulta, uzeo nož, odsjekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Poslije kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela.

Tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je s*ksualno uznemiravao devojčicu (15) u tramvaju.

(Kurir)

Leave a Reply