ACA LUKAS (49) U KREVETU SA ALEKSANDROM MLADENOVIĆ (23): Nekada je ocjenjivao u “Zvezdama Granda”, sada uspeo da je odvede u krevet!

“Aca i Aleksandar sse poznaju već duži vremenski period. Nekoliko puta se takmičila u “Zvezdama Granda”, gde su se upoznali i sreli ali između njih nije bilo ništa osim poznanstva. Pre dve godine Aleksandra je ušla u finale ove emisije, snimila pesmu “Ljubav ili ludilo”, nakon čega joj se karijera okrenula naglavačke. Zbog svojih čestih nastupa, druži se sa svojim starijim kolegama. Dok je Aca bio u srećnom braku sa Sonjom, njih dvoje su se družili, ali niko nije mislio da između njih može biti više nego prijateljstvo. Međutim, pre nešto više od mesec dana, otpočeli su vezu, što je bilo iznenađenje za sve koji su im bliski “, otkriva zajednički prijatelj ovog estradnog para.

“Kada su se ponovo sreli, njih dvoje su se srdačno pozdravili i potom proveli neko vreme zajedno. Zatim su se pojavile varnice između njih i jednostavno su shvatili da je došlo vreme da pređu iznad granice prijateljstva. Retko se javljaju u javnosti zato što ne žele da se priča o njima “, nastavlja isti izvor….

Aleksandri ne predstavlja problem što je Aca Lukas 26 godina stariji od nje.

“Mali krug ljudi zna za njihovu romansu jer, kao što rekoh, još ne žele da se eksponiraju. Lukasu je dosta medija i ne želi više da se piše o njemu kao zavodniku, dok je Mladenovićeva sve o odnosu sa pevačem podelila samo sa najbližim prijateljima u koje je sigurna da neće progovoriti”, dodaje izvor.

 

 

Leave a Reply