OVO JE NAJUŽASNIJA SM*T NA SVETU: KADA VIDITE KAKO SU LJUDI U*IRALI, PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC!

Sprava za mučenje je poput čamca u kojem leži gola osoba koja je prethodno naterana da popije med i mleko, a zatim je premazana medom po celom telu. Ovo su radili zbog toga što će na ovaj način žrtva da dobije dijareju, a to će privući insekte

Drevni persijski metod po imenu skafizam (Scaphism) je dizajniran da nanese žrtvi takve muke od kojih će na kraju preminuti. Spada u jedne od najgorih egzekucija koje su se koristile u borbi Persijanaca i Grka koji su bili večiti neprijatelji pre 2.500 godina.

Sprava za mučenje je poput čamca u kojem leži gola osoba koja je prethodno naterana da popije med i mleko, a zatim je premazana medom po celom telu. Ovo su radili zbog toga što će na ovaj način žrtva da dobije dijareju, a to će privući bezbroj muva i buba.

Uz sve ovo, čovek je bio onemogućen da se pomera jer su mu ruke, noge i glava bile pričvršćene za čamac.

Sa posebnom pažnom su im mazane oči, uši, genitalije i anus kako bi na ta mesta najviše insekata došlo. Na taj način su se oni hranili živim mestom sve dok žrtva ne bi dobila gangrenu.

U ovakvom stanju, žrtva je danima, ako ne i mesecima, plutala po vodi izložena najjačem suncu.

Celokupan “ritual” se ponavljao u zavisnosti od toga koliko je osoba bila izdržljiva, a dželati su povremeno dolivali med i mleko u čamac kako bi privukli još veći broj buba.

Najgore od svega jeste što je ceo proces dugo trajalo, a smrt bi nastupila posle mukotrpnog perioda kao kombinacija dehidratacije, gladi i trovanja.

Izvor: Telegraf.rs

Leave a Reply