Aleksandra samo što se udala za Filipa, a sada svi pričaju o njoj: Brena dobija još jednu snahu, tek da vidite o kome je riječ

Ljubavne veze javnih ličnosti nisu rijetkost.

 

Porodica Živojinović privlači pažnju gdje god se pojavi. Filip i Aleksandra u žiži su javnosti zbog njene trudnoće, a i Stefan je uvijek prisutan u medijima.

No, najmanje se zna o najmlađem sinu Brene i Bobe.

Viktor Živojinović posljednjih mjeseci u javnosti se ne pojavljuje sa djevojkom, već samo u društvu porodice i prijatelja. Kako prenosi “Alo”, razlog je to što Viktor tako pokušava da skrije svoju vezu sa Sofijom Šašić, ćerkom pjevača Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje Šašić. Naime, šuška se da su Viktor i Sofija su u ljubavi već nekoliko mjeseci.

– Viktor je krio da se zabavlja sa kćerkom pjevača Željka Šašića, Sofijom, jer je znao da će se odmah naći na stranicama tabloida. Oni su oboje djeca poznatih roditelja, a takve veze su pod budnim okom javnosti. Nije im bilo lako da izađu u javnost, ali su prelomili, jer su zaljubljeni i ne žele više da se kriju. Oni se dugo poznaju i godinama su bili odlični drugari. Poslije nekoliko godina druženja, shvatili su da odgovaraju jedno drugom i tako je krenula njihova ljubavna priča”, kaže izvor za “Alo!” i dodao da su njihove porodice presretne zbog njihove veze.

Screenshot_21

– Kada je Brena čula da je Viktor sa Šašićevom kćerkom, baš je bila sretna. Naime, oni se porodično druže godinama i svi su i sumnjali da su oni zajedno, a eto sada su se potvrdile njihove želje i sumnje. Sonja je počela da sumnja da se nešto dešava između njih još poslije svadbe Aleksandre Prijović i Filipa, jer se tada nisu razdvajali i stalno su plesali zajedno. Htjeli su kod Brene na koncertu da se pojave zajedno i da tako otkriju da su u vezi, međutim, Viktor nije želio da time privlači pažnju na sebe, jer je to bilo veče njegove mame, koja je tog dana slavila rođendan i 35 godina karijere”, priča za “Alo” izvor i dodaje:

 

Screenshot_22

– Sofija je zbog Viktora ostavila izvjesnog Ilketa, s kojim je bila u vezi, a na jednom beogradskom koncertu, koji će biti u subotu, Viktor i ona će se pojaviti zajedno i tako potvrditi da su u vezi”, tvrdi pomenuti izvor.

Izvor: novi.ba

Leave a Reply