CELA SRBIJA SE VALJA OD SMEHA ZBOG OVOG URNEBESNOG OGLASA: Ovakav oglas za auto još uvek niste videli

Svakog dana se čudimo oglasima na koje možemo naići putem interneta. Danas, ljudi zaista prodaju i kupuju sve živo, a internet je mesto gde možete prodati nešto što neko drugi nikada nije hteo. Svakodnevno takođe možemo pogledati ili pročitati razne šale i komične stvari, a ovaj oglas je jedan od takvih.

U oglasu na stranici Kupujem prodajem, vlasnik automobila napisao je:

“Dobijaš auto GRATIS, ako daš 300 evrića. Posedujem ga 3 godine i 2 mjeseca. Atestiran je plin i na otvorenom je potrošnja 8 litara. U voznom je stanju. Malko je udaren prednji levi branik, al’ ne smeta to meni i pravim se kao da ga ne vidim. Plaća se isključivo SOLARNO – pare na sunce!

I da ne bude da sam stipsa, sa 2 litre benzina ću te častiti, a pošto nam je šećera malopre nestalo, i jednom gorčom kafom i imaš pravo na 2 čaše višnjinog soka.

NE INTERESUJU me nikakve zamene! Znači, ni motorne testere, ni polovni računari, ni sjenički sir, ni stajsko đbrivo, ni poluautomatske puške, ni patke, plovke, krave, konji…

Gume nove, samo se šare ne vide, al majke mi imaju. Ljudi, požurite s kupovinom, da za auto ne bih morao spuštati cenu na 120 eura.

Naravno, šalim se, šta se primate? Ipak je na Bliskom istoku kriza pa cena može samo gore da ode, a i sumnjivi su mi ovi Korejanci (ili Korejci?! Ko da je bitno).

Zaboravio sam spomenuti, ni sirene nema, ali ima ono sa bicikla zvonce, čuje se fino, samo što se s njim ne može u svatove ići.

Leave a Reply