Dok Darko leži u bolnici, Ana Sević se provodi na koncertu: Sa dečkom došla u Arenu, pozirala pred objektivima! (FOTO)

Dok Darko Lazić leži u bolnici, Ana Sević se sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem provodi na koncertu Maje Berović! Pjevačica je došla, ispozirala novinarima, blago se osmjehnula i ušla u Štark Arenu.

Otkako je primljen u KBC Zemun, Ana je sve vreme bila uz Darka. Kada su pjevača probudili iz vještačke kome, prvo je ugledao njen lik. Ipak, samo nekoliko dana kasnije, Ana nije htjela da propusti spektakl u Areni, koncert Maje Berović.


Fotografije: Kurir

Lazić već 11 dana vodi tešku životnu bitku nakon stravične saobraćajne nesreće u blizini Brestača. Posle izvađene slezine, drugi hirurški zahvat biće obavljen 12. novembra, a u pitanju je intervencija na nozi.

Kako se navodi, otvoreni prelom noge stoji od saobraćajne nezgode ali zbog slabog opšteg zdravstvenog stanja to nije moglo da se sanira ranije.

Prema najnovijim informacijama o njegovom zdravstvenom stanju, Darko je poslije tri dana otkako je izašao iz kome je postao svjestan gdje se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo, a kako saznajemo od izvora iz bolnice KBC Zemun gdje je pjevač smješten na intenzivnom odjeljenju.

(Kurir)

Leave a Reply