Karleuša o Mayi: Kada Bosanka napiše Ceci da joj je “majka”, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem!

Iako su imale hvalospjeve jedna o drugoj, između prvih komšinica i kolegica, Jelene Karleuše i Maye Berović prijateljstvo je puklo onog momenta kada je Maya Berović nazvala Cecu majkom.

Kako je Maya, inače rođena Sarajka prije par dana napunila beogradsku Arenu, mnogi su počeli da prozivaju Jelenu Karleušu kako je ljubomorna zbog Mayinog uspjeha, na što se ona oglasila putem Twittera. JK ističe kako je ponosna na svakog kolegu koji se bori i radi, te je objasnila šta je zamjerila Mayi.

– Nemam problem sa Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je “majka”, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem– napisala je Jelena, alaudirajući na to što je Maya prije par mjeseci Ražnatovićevu oslovila sa “majko”.

Jelena se oglasila i povodom sukoba sa Bubom Corellijem.

Potom je najavila svoje povlačenje kada su tvitovi u pitanju, ali je zato najavila novi spot.

Ekskluziva.ba

Leave a Reply