Epska borba kraljevske kobre i mrežastog pitona završila neočekivano

Borba se odvila negdje u jugoistočnoj Aziji, gdje oba gmaza borave. Identitet fotografa zasad ostaje nepoznat, ali sudeći prema interesu za fotografiju koja je objavljena na Facebook stranici “Reptile Hunter” teško da će tako dugo ostati, piše “Index“…

Naravno, neki na internetu su doveli u pitanje autentičnost fotografije, ali ako je vjerovati stručnjacima, fotografija ni na koji način nije lažirana.

“Izgleda stvarno”, rekao je Frank Burbrink iz Američkog muzeja za nacionalnu histroiju, te dodao kako je “ovo čudan susret, no puno toga događa se sa zmijama što nikad ne vidimo”.

Dodatni kutak zabave

Bonus vic: Ulični prodavac vadi iz kaputa naočari i nudi ih Muji: Želite li specijalne naočare? Daj bolan prvo da ih probam! Stavi Mujo naočare, kad gle čuda, gde god da pogleda ljudi svi goli. Kupi naravno naočare i otrči kući da pokaže Fati. Ulazi u kuću kad na kauču sede Fata i Haso goli. Mujo skide naočare, kad oni još uvek goli, opet ih stavi, isto, opet skine, oni još uvek goli! Baci Mujo odmah naočari i besno će: E jebem ti ja ova kineska sranja, što se odmah pokvare.

Leave a Reply