DOMAĆICA BEZ BRUSA: Snimao je svoju ženu dok čisti kuću, a zbog njenih BOMBI koje ispadaju dok radi, postala je hit na internetu (VIDEO)

DOMAĆICA BEZ BRUSA: Snimao je svoju ženu dok čisti kuću, a zbog njenih BOMBI koje ispadaju dok radi, postala je hit na internetu

Sve se trese kad ona čisti 🙂

Ne znamo da li je ovo namešteno ili ne ali morate priznati da ima odlične bombe, tako da niko sigurno nije ni gledao šta ona zapravo radi, ali mi ćemo vam pomoći, ona zapravo usisava sobu, a jeste vredna svaka joj čast.

Inače video je postao popularan širom sveta, a kako i nebi kada je pobrao simpatije pogotovo od muškog dela publike, a za ženski rod nećemo komentarisati, jer one će svakako imati sasvim drugo mišljenje o ovome snimku 😀

Prava je muka i samo spremanje stana, a još i ako za svaku sitnicu treba da se penjete na stolice, onda je vaš posao duplo teži.

Sigurno vam se desilo da želite da usisate paučinu sa plafona a da ne možete da dohvatite. E pa žena sa snimka pronašla je inovativno i revolucionarno rešenje kako da usisa paučinu sa plafona iako ste vi ili cev od usisivača “kratki”.

Video je pogledalo preko 9 miliona ljudi, a evo i zašto.

Pogledajte o čemu se radi, ostaviće vas bez teksta

 

 

Leave a Reply