Šešelj udario na Karleušu: JK je debela žena bez mozga!

Lider radikala Vojislav Šešelj preksinoć je žestoko isprozivao Jelenu Karleušu, uputivši joj javno niz uvreda.

On je imao ulogu voditelja na Hepi televiziji u sklopu emisije “Upoznajte parove”, gdje je jednog momenta samo pokrenuo priču na temu pjevačice koja ga je prije nekoliko dana potkačila na Tviteru, javno poručivši da svaki čovjek na Balkanu treba da ga osudi zbog njegovog konstantnog sijanja mržnje između Srba i muslimana. Ispod ovoga je postavila video, govor čovjeka koji pljuje Šešelja, a onda je iznad videa napisala: “Da je svaki čovjek na Balkanu kao ovaj čovjek. ”

Sinoć je uslijedio brutalan odgovor Šešelja, koji je iz čista mira pitao učesnike “Parova” sljedeće:

– Da li znate zašto su izumrli dinosaurusi? Zato što su imali ogromnu tjelesinu kao i ona, a suviše mali mozak. Tako mali mozak ne može dugoročno da upravlja cijelim tijelom. Tako i Jelena, velika žena sa malim mozgom. Puna mesa, a mozga nigdje.

Kažu da je ona pjevačica, ja to ne znam. Je l’ propjevala? Niti je pametna, niti zna da pjeva. Neka mi neko pošalje neku njenu pjesmu da čujem. Sad čekam njen odgovor, iako znam da će da plati osobu koja će joj smisliti odgovor – sasuo je Vojislav, a onda ga je voditeljka Miomira Zaga Dragićević sasjekla, rekavši mu da Karleuša nije tema emisije i da treba da se fokusira na dešavanja u vili, te da nije u redu da spominje estradnu zvijezdu koja nije tu i ne može da mu odgovori.

(Republika.rs)

Leave a Reply