Darku Laziću u krvi nađena droga: Ostaje bez 65.000 eura od osiguranja!

Folker Darko Lazić uspješno se oporavlja nakon saobraćajne nesreće koju je imao prije deset dana, a za to vrijeme njegova, još zakonita, supruga Ana Sević preživljava pravu dramu. Naime, u medijima su se pojavile spekulacije da je Ana od osiguravajuće kuće tražila isplatu novca na račun njegovog udesa, koji bi uzela za sebe.

Darko i Ana su se dogovorili da svako ima svoj život i da zbog Lorene ostanu prijatelji. Ana je bila uz Darka u bolnici sve vrijeme, ali sada su tamo njegovi roditelji i djevojka Marina, a ona ne želi da se miješa u to i da stvara gužvu – kaže izvor za „Alo!“ i otkriva pozadinu priče oko novca za osiguranje.

– Ana je prije nekoliko godina uplatila životno osiguranje za sebe, Darka i Lorenu. Kada su iz osiguravajuće kuće čuli šta se desilo Darku, oni su kontaktirali s njom i pozvali je na sastanak. S obzirom na to da su dobili izvještaj ljekara, gdje je konstatovano da mu je u krvi pronađeno 1,39 promila alkohola, te da su pored toga pronađene i nedozvoljene supstance, oni su joj rekli da novac ne može biti isplaćen. Suma koju je Lazić mogao da dobije bila je oko 65.000 eura – kaže za „Alo!“ izvor blizak nekadašnjem paru.

Kako saznajemo, s Anom je kontaktirala Branka, Darkova majka, i pitala je šta se dešava s novcem od osiguranja.

– Ana joj je tada ispričala da su je zvali iz osiguravajuće kuće i da su joj rekli da zbog alkohola i nedozvoljenih supstanci, koji su mu pronađeni u krvi, novac ne može biti isplaćen, jer osiguranje to ne pokriva. No, tada je Darkova majka izgovorila nešto što je Anu ostavilo u šoku. Ona joj je ispričala kako je kontaktirala sa stanarkom koja živi u stanu, koji je Lazić dobio od „Granda“, i rekla joj da ubuduće kiriju ne daje Ani, kao što je bilo do sada, nego da je šalje njima, jer im je tih 150 eura potrebno, s obzirom na to da dva puta dnevno dolaze iz Brestača u Beograd. Ana se složila s ovom njihovom odlukom, iako je niko nije pitao za mišljenje, već su na svoju ruku odradili cijelu priču – kaže izvor za „Alo!“ i dodaje da je ružno što se sada Ani pripisuje da je htjela da novac od osiguranja uzme za sebe, a njegovi roditelji dobro znaju da Darko ne daje nikakve pare za kćerkicu.

– Novac od kirije bio je jedini siguran izvor prihoda koje je Ana dobijala od Darka, s obzirom na to da on alimentaciju uopšte nije plaćao – kaže naš izvor.

S druge strane, priča da je Lazić bio bez zdravstvene knjižice, ispostavila se tačnom.

– Darku je „Grand“ uplaćivao dvije godine poreze i doprinose, a nakon toga, on je postao samostalni umjetnik. To je bilo otprilike neke dvije godine prije nego što je počeo da se zabavlja s Anom. Nekoliko godina kasnije, ona je saznala da Darko nije u „Grandu“, iako je sve vrijeme mislila da je i dalje kod njih, te je sama uplatila novac za zdravstveno koji on dotad nije uplaćivao. To je bilo 2015. i od tada Darko više nije uplaćivao novac za poreze i doprinose. Bolnički troškovi su bili ogromni, a onda je njegov kum uplatio 4.000 eura na račun zdravstvenog osiguranja, koje je Lazić dugovao, kako bi mogao da se leči besplatno u KBC Zemun – otkriva naš izvor.

(Alo.rs)

Leave a Reply