Za bogate zakon ne važi: Svi incidenti 3 srpska sina – Veljka, Viktora i Šijana!

U Srbiji, najveću pažnju privlače deca porodice Ražnatović i Živojinović, a ništa manje se ne ističe ni sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, Mirko Šijan
Deca poznatih ličnosti često znaju da zloupotrebe uticaj svojih roditelja i ponašaju se malo slobodnije nego njihovi vršnjaci. Tako je svuda u svetu, pa i kod nas.

U Srbiji, najveću pažnju privlače deca porodice Ražnatović i Živojinović, a ništa manje se ne ističe ni sin Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana, Mirko Šijan.

Da krenemo od najmlađeg, Viktora Živojinovića.

foto: Instagram/viktorzivojinovic

Njega je nedavno policija zaustavila na auto-putu za Novi Sad jer je vozio svog “majbaha” 150 kilometara na čas.

U automobilu je bio sa svojim ocem Bobom Živojinovićem, i kako su rekli policiji nije im bila namera da se bahate već samo da isprobaju novu mašinu koju su kupili od poznate pevačice Dragane Mirković.

foto: Public

Otežavajuća okolnost po njega bila je i ta što je vozač početnik i nije smeo da prekorači brzinu od 108 kilometara na čas, iako je na tom delu auto-puta dozvoljena brzina od 120 kilometara na čas.

Viktroru je napisana kazna, i kako je svojevremeno izjavio posle incidenta nije se preterano uzrujao zbog toga, jer za automobil kao što je “majbah” brzina od 150 kilomatara na čas i nije nešto.

– Ne vidim razlog da se diže čitava drama oko ovoga, pa nisam vozio 200 na sat – izjavio je za medije.
Ne voli samo Viktor brzu, vožnju. Veljko Ražnatović je više puta rekao da obožava brzu vožnju a i postavljao je klipove na Instagramu na kojima je sve to snimao.

foto: Print Screen Youtube

Pre tri meseca je na svom profilu objavio snimak bahate vožnje u Beogradu kada je na crvenom svetlu pretekao autobus i prešao raskrsnicu.

Početkom godine, u Republici srpskoj imao je saobraćajnu nezgodu upravo zbog bahate vožnje.

Ovoga puta on nije bio za volanom već njegov drug Nikola Vavić, brat nekadašnjeg vođe Partizanovih navijača, koji je bio u zatvoru zbog prodaje droge i držanja oružja, a bio je optužen i da je ranio šefa obezbeđenja na jednom splavu.

Srećom, udes nije bio koban po njih, ali je Veljko polomio šaku zbog čega je morao da nosi gips.

U leto 2014. godine izbila je tuča na jednom beogradskom splavu, a u sve to bio je uvučen i Veljko.

Međutim, njegova majka Ceca Ražnatović za demantovala je da je njen sin bio učesnik tuče.

foto: Filip Plavčić

– Moj sin nije učestvovao u tuči. Povezali su ga s ovim događajem samo zbog toga što je poznat. Problem je napravio mladić D. Č., koji je sedeo u separeu u kojem je bio moj sin iako nije bio u njegovom društvu.U jednom trenutku udario je šamar jednom Veljkovom drugu. Posle tog incidenta svi su izašli sa splava da čekaju policiju, koja je legitimisala D. Č. – rekla je tada Svetlana Ražnatović.

U incidentima svakako prednjači Mirko Šijan, sin naše folk pevačice Goce Božinovske.
Najskoriji incident desio se na putu kada je noću na punoj liniji pretekao sedam automobila i jedan kamion! Sve to uz glasnu muziku i pevanje, a zna se da glasna muzika smanjuje koncentraciju pri vožnji.

Da stvar bude još gora, ceo taj snimak okačio je na svom Instagram profilu.

Tu nije kraj njegovim ispadima.

foto: Printscreen/ Instagram/ Mirko Šijan

Nedavno je bio priveden u beogradsku policiju zbog kokaina.

Naime, interventni tim policije zaustavio je “pežo” kabriolet nedaleko od Novog groblja na Zvezdari kojim je upravljao I. P. (25), dok se Šijan nalazio na mestu suvozača. Jedan od policajaca uočio je pakovanje vlažnih maramica u automobilu i otvorio ga. Na njegovo iznenađenje, unutra nisu bile maramice, već dve kesice s kokainom, rekao je izvor iz policije i dodao da su nakon toga obojica privedeni u policijsku stanicu, piše Blic.

foto: Printskrin/Instagrammirkosijan

Jula prošle godine, Mirko je bio prinuđen da napusti Crnu Goru jer je provocirao grupu mladića u jednom klubu.

Još jedan incident je Šijan nedavno objavio na Instagramu.

Dok je njegov drug držao pušku, Šijan je stajao ispred njega sa flašom na glavi i čekao da opali.

– Ovo nije validan dokaz na sudu – rekao je njegov drug i opalio u flašu.

Nadamo se da je ovo sve što se tiče njihovih ispada, kako ne bi ugrozili svoju, ali i bezbednost drugih ljudi.

(Espreso.rs)

Leave a Reply