OVO NIKADA NEĆETE POGODITI: DA LI ZNATE ČEMU SLUŽI MINIJATURNI DŽEPIĆ NA ŽENSKOM INTIMNOM RUBLJU?

Bilo da je to svakodnevno ili erotično, žensko donje rublje je dizajnirano da bude od višestruke koristi ženama.

Žene se moraju osećati ugodno u donjem vešu koje nose, a takođe pružaju ženama sigurnost u javnosti kao iu radu sa drugima.

Ona u suštini čini žene ženama. Ipak, žensko donje rublje takođe ima neke dijelove koji verovatno čak ni ne znaju neke žene zbog onoga što jesu. Sigurno je da su svaka žena i većina muškaraca primijetili da većini ženskog donjeg veša imaju sječen pamučni džep na njihovoj unutrašnjoj strani. Ovaj komad tkanine je razumno tih i prvenstveno je higijenske prirode.

Naime, prema Svetskim zdravstvenim standardima se navodi da unutrašnji deo ženskog rublja treba da bude od mekog i prirodnog materijala.

Materijal za džepove služi kao zaštita od mogućih nesreća sa kojima se žene ponekad susreću, kao što su tajna ili slični problemi. S druge strane, razvija se i za smanjenje kontakta sa sintetičkim materijalima, za koje je poznato da stimulišu razvoj mnogih bakterija i samim tim i bakterijskih infekcija.

Ono što je takođe primetno je da je samo šav na jednoj strani, a razlog je u tome što šav na drugoj strani može iritirati intimno područje. Ovaj način stvaranja ženskog donjeg rublja je veoma važan, posebno zato što se često pravi od sintetike. Stoga se preporučuje da se žene prilikom odabira shopping donje rublje posebno obratiti pažnju na kupovinu koja je našivena ovaj koristan komad tkanine.

Da li ste vi znali čemu služi ovaj maleni, praktično nevidljivi džepić koji se nalazi na rublju?

Leave a Reply