IDI BUDI MEDICINSKA SESTRA, ZA OVAJ POSAO NISI! Karleuša oštro iskritikovala ZG, a tek joj je 18: Ti si zbog njih nastavila svoju agoniju i brukala se! (FOTO)

Nevena Marković, osamnaestogodišnja takmičarka Zvezda Granda, nije mogla ni da sanja kakvi je komentari čekaju i to sve zbog ogromne treme koja ju je očito savladala čim je izašla na scenu ovog šoua. Predstavljanje je započela pesmom “Plač bez suza” Nataše Vladetić, ali žiri nije bio oduševljen.

 

FOTO: PRINTSCREEN PRVA

“…Ostade tuga u srcu mome i moje teške, preteške boli”, pevalča je ona, nakon čega se glasno čuo Jelenin komentar upućen Mariji Šerifović.

“Jao!” uzviknula je pevačica.

 

FOTO: PRINTSCREEN PRVA

Majka, otac i sestra takmičarke takođe su primetili da je trema učinila svoje, ali strpljivo su sačekali drugu pesmu i navijali punom parom. U pitanju je bila “Senke” Aleksandre Prijović, međutim ni tada nije uspela da se pokaže u najlepšem svetlu.

 

FOTO: PRINTSCREEN PINK

“Zahvaljujući Snežani i Saši ti si morala da nastaviš svoju agoniju i da se brukaš još par minuta”, izjavila je Karleuša koja je i stisla dugme koje označava kraj nastupa takmičara, međutim taj znak nije bio ispoštovan.

 

FOTO: PRINTSCREEN PRVA

“Mlada jeste i kad se pritisao ovaj panik taster tu je trebalo njena agonija da se prekine”, nastavila je ona.

 

Zatim, pevačicu je interesovalo da li se Nevena bavi nečim pored pevanja, te joj savetovala da pojuri tu karijeru.

 

“Ružno je nekog žaliti, ali definitivno nisi za ovaj posao. Nemoj bilo ko da te laže… Ti ćeš biti fantastična u nekoj profesiji, ali za borbu sa aždajama u ovom poslu nisi. Da budeš medicinska sestra, da budeš umetnica, slikarka… ne treba njoj motivacija, ne vređam te i ne lomim ti krila! Ti nisi za ovaj posao, a ovako si divna, lepa, mlada i ceo svet je pred tobom”, rekla je Jelena.

 

FOTO: PRINTSCREEN PRVA

Na komentar direktora Granda koji joj je predočio da ju je ona prva hvalila tokom prošlog učešća u ZG, Jelena je kratko rekla:

 

“Onda nisam bila pri sebi”.

 

FOTO: PRINTSCREEN PRVA

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Leave a Reply