Osjetila je da se nesto mice u njenoj glavi. Ono sto su doktori izvadili iz njene glave zgadit ce vam se!

Kada se radi o zastrasujucim gmizavcima , vecina nas je zaprepastena.

Od pauka do parazita , jednostavno znam da ih ne mogu podnijeti. Zato su i emisije poput „Monsters Inside Me“ Animal Planeta toliko strašne za mene. Slično gledanju dokumentarnih filmova o serijskim ubicama, ako čujete ove priče o bubama i parazitima, može vas zahvatiti neka bolesna drhtavica i molit ce te se da se to nikada vama ne desi.

Djevojcica je putovala sa svojom mamom van drzave, kada je ona primijetila neke bubice u glavi svoje male djevojcice. Odmah su se vratile kuci , i mama je odvela djevojcicu dermatologu.

Kada su stigli kod doktora , on je odmah pregledao ,a ono sto je uocio ostavilo ga u cudu. Nagnuo se na glavu malene djevojcice i cuo je neko pucketanje u njenoj glavi, zatim je primijetio neke neobjasnjive neravnine na kozi glave.

U slučaju dvanaestogodišnje Brianne Skeirik, znala je njena mama odmah da je nastao neki problem, kada su otputovale van drzave . Brianne je imala oko 20 neobjasnjivih „gutica“ na glavi. Bile su u Kolumbiji ,te su se dobrovoljno prijavile u lokalno sirotiste, gdje su odsjeli nekoliko dana.

„Mislila sam da je Brianna imala neku vrstu trovanja, ali je moja intuicija govorila nesto sasvim gore“, objasnila je ona. „Zeljela sam da se odmah vratimo u Sjedinjene Države.“
Kada su putovale nazad ,majka je primijetila kako su gutice ,koje su bile na glavi njene malene djevojcice popucale, te da je iz njih izlijevala krv.

“ Izgledalo je kao da je neko uzeo olovku i s njom napravio sve te rupice na glavi moje kcerke. Nesto se konstantno micalo ispod koze na njenoj glavi.“

Kada su napokon stigli kuci, doktori su konačno otkrili da je Brianna imala novi svetski šverc, parazit koji jede meso, bukvalno se hranio njenim mesom s glave.
Izgledalo je kao nesto iz strasne price, ali je mnogo realnije nego u emisiji Monsters Inside Me.
Dr. Riskin je potvrdio da je mnogo slucajeva, kao kod malene djevojcice , onima koji putuju u inostrane zemlje. Umesto da ispuste putovanje, rekao je da bi trebali uraditi neka istraživanja o zemlji u koju putuju, prije nego što se upute u avion.

„Sve što treba da uradite je da malo pročitate šta da očekujete kada stignete tamo“, rekao je. „Ako znate koji su paraziti tamo, možete se adekvatno pripremiti.“

Pogledajte video :

Izvor: bambuca.click

Leave a Reply