Lažni penzioner „ispraznio” kladionice!

NEPOZNATI kladioničar iz Bora proteklih dana zloupotrebio je ime penzionera Mlađena Mlađa Popovića (80) iz Rudog, slanjem dojava o sportskim rezultatima, koristeći se ranijom pričom iz medija. Naime, Popović se na stranicama svih novina našao pre godinu i po dana, kao čovek koji je dobio ličnu kartu sa trajanjem do 2056, a ne “trajno”, kako se izdaje starijim od 65 godina.

Da sve bude intrigantnije, “dojavljivač” koji se predstavio kao Mlađo iz Rudog je pogodio veliki broj rezultata i time ispraznio kasu kladionica. Zbog toga je Mlađo imao i informativni razgovor sa policijom. Naravno, odmah je utvrđeno da je čovek u godinama i da nema ništa s tim.

– U kladionicu nikad u životu nisam ni provirio, a kamoli ušao. Ne posedujem ni mobilni telefon ni računar – kaže Popović. – Sada sam u dilemi, da li da počnem i ja da tipujem sportske rezultate, jer se “Mlađo Popović” pokazao kao dobar prognozer. Ništa od ovoga se ne bi dogodilo da svakog jutra ne pijem kafu sa dopisnikom “Novosti”, koji je otkrio moju “dugovečnost” i to objavio u novinama.

politika-ekspres.net

Leave a Reply