Samo 1 kašika ispraznit će vaš stomak u roku od dvije minute i očistiti vas od nakupljenih otrova!

Naša crijeva su veoma bitna i trebamo ih s vremena na vrijeme očistiti od otrova koji se nakupljaju u našem organizmu, uslijed konzumiranja raznih namirnica. Potrebno je da se zdravo hranite, a može vam pomoći ovaj prirodni lijek koji se pokazao veoma efikasnim.

Sastojci:

5 šolja kuhane vode

100 g šljiva

100 g datula/hurmi

Priprema:

U kuhanu vodu stavite datule i šljive. Ostavite 15 minuta, a zatim izvadite i ostavite da se ohladi. Uzimajte ujutru na prazan želudac jednu kašiku.Očistit će vaš probavni trakt od toksina i riješiti probleme kao što je zatvor. Nadamo se da će vam ovaj recept biti od koristi, a za više prirodnih lijekova i recepata posjetite našu web stranicu i podijelite sa vašim prijateljima. Hvala!

Dodatni kutak zabave:

Bonus ispovest: Majka mi je jako hladna osoba. Požrtvovana je za sve nas u kući, ali mimo kuće je ne zanima niko i ne pokazuje svoje emocije, bar ne one lepe. Uvek je u nekom grču, često je nervozna i nadrndana. Pre nekoliko godina, reših da je iznenadim za rođendan. Korpa puna voća i čokoladica, sve lepo upakovano, na vrhu zavezana mašna. Bio sam u gradu i poslao kurira da joj to odnese na kućnu adresu, da joj kaže da je to poklon od mene za njen rođendan. Ona je samo prokomentarisala pred njim: “Opet je trošio pare. Ubiću ga”. Dosta puta smo raspravljali na tu temu i ona ostaje pri svome, to je bacanje para, njoj ništa ne treba, i šta ima da mi se zahvaljuje, pa nisam ja dete da mi se zahvaljuje. Ne razumem je uopšte. Normalna osoba bi se iznenadila, nasmejala i zahvalila. Ipak se neko oko tog poklona potrudio. Od tada je zauvek pala u mojim očima.

Leave a Reply