ISPOD POJASA, ALI SVAKA PADNE: Zavedite udatu ženu u tri koraka

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale da veruju u bajke o princu na belom konju. Dobro znaju šta žele, čak i ako to ne žele da priznaju ni sebi

Muškarac koji želi da zavede udatu ženu treba je samo u tri koraka uveriti da je on taj koji će ispuniti sve njene želje.

 

1. Zadirkujte

 

Za početak trebate da stvorite privlačnost. Aluzije na seks najbolji su način, jer na koncu konca oko toga će se sve vrteti. No morate to da činite jako pažljivo. Nemojte biti izravni, vulgarni ili perverzni.
Samo trebate da je podstaknete da o vama razmišlja kao nekome s kime može da ima seks. Na vama je da li će to biti rešavanje psiho-testa o seksulnoj kompatibilnosti, horoskopsko tumačenje seksualnih fantazija…

 

2. Učinite da se oseća lepom

 

Većina udatih žena ne oseća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima zdravo za gotovo i odavno je prestao da joj deli komplimente.
Takođe, pogotovo ako je rodila verovatno je izrazito samokritična oko svoga tela. Šarmirajte je jednostavnim komplimentima. Ipak, morate biti pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano “imaš prekrasne oči i super grudi”. Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda “opako seksi u tim farmerkama”.
Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladu kožu ili bilo šta. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj i da to izvedete pristojno, a opet dovoljno “prljavo”. Opet, ako ćete biti otrcani, onda nećete ostaviti utisak Kazanove za kojim ona čezne.

 

foto: Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA

3. Opustite je i dokažite kako ste diskretni

 

Vi ne gubite ništa, ali ona rizikuje sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uverite je kako ste diskretni.
Bilo da je to decidirano “Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu da prestanem da razmišljam kako prstima prelazim preko tih seksi bedara…”
Pokažite joj da znate pravila preljuba, kako bi razmišljala o vrućim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku.

 

(Guidance4men.com)

 

Autor: EPK

Leave a Reply