Jelena Karleuša se obukla i izblamirala kao nikad u životu! Sad joj ni gabana nemoze pomoci (foto)

Jelena je već poznata kao neko ko voli da se oblači neobično, ali je ovaj put je i tu granicu prešla

Sve što Jelena Karleuša radi mora da bude ekstravagantno, pa tako i njen stil. Retko kada pevačica ponese neku “običnu” odevnu kombinaciju. Čak i ako joj se to desi, ona mora da je ukrasi nekim neobičnim detaljim.

U svojoj karijeri prošla je kroz različite faze, od mrtvačke lobanje zalepljene na čelu preko štrumpf plave kose, ali ovaj put je JK prevazišla samu sebe.

Nema za džabe JK pesmu “Devojke vole dijamante”. Voli ih i ona. I to previše.

Naime, Jelena se na svom Instagram profilu pohvalila novim odevnim komadom koji do sada sigurno niste videli – pantalonama od dijamanata i kristala.

Često Jelena u svoje odevne kombinacije uključuje ovakve elemente, bilo da su u obliku preglomaznih minđuša ili neke “kape” za glavu, ali ovaj put je baš preterala.

Ona je objavila sliku na Instagramu i napisala kako je zaljubljena u svoj nakit za noge. Mnogi su se pitali kako uopšte obuče ovako nešto na sebe?! Koliko joj energije i vremena zato treba?!

Doista, deluje kao jedan poprilično komplikovan odevni komad. Pritom i težak za nošenje. Sigurno nije lako hodati sa ovolikom količinom kiča na nogama.

politika-ekspres.net

Leave a Reply