“Ja sam ljubavnica, a ti si Lukasova k**va!” Luna se unijela u lice Marijani, pljuštale brutalne uvrede, a onda se umiješao i Adam! (Video)

Prošle noći tokom “Pitanja gledalaca” došlo je do žestoke svađe između Lune, Adama i Marijane Zonjić nakon koje je umalo izbila tuča između njih. Đoganijeva se unijela u lice Marijani, a potom je na Zonjićevu skočio i Adam, međutim obezbjeđenje je uletjelo u kuću i sve vrijeme dežuralo pored njih. Marijana je blogerku osudila zbog toga što nije podržavala vezu nje i Adama.

Međutim, kako je Luna osula drvlje i kamenje po Zonjićevoj, Adamu to nije prijalo, upozorio je da prestane da priča, a kako je ona nastavila, Đogani je ušao u sukob sa svojom sestrom, a potom napustio kuću, dok je Luna nastavila da se svađa sa Marijanom.

– Ne vadiš me iz usta! Prije neko veče si me nazvala kerom, rekla si da je moj tata n*rkoman. Neće ostati na tome. Isti taj n*rkoman ti neće napolju ostati dužan! Jesi li čula ku**etino mala raspala! – vikala je Luna na Marijanu.

– Ja sam htjela da te prihvatim zbog Adama, ali ne trebaju mi ljudi kao ti. Ti si lažna! Ti si ljubavnica! Boli me du*e za tebe i tvog tatu! – uzvratila joj je Zonjićeva.

Nakon ovoga Luna je bijesno krenula ka Marijani, a onda je u kuću uletio i Adam.

Đoganijeva se unijela u lice Zonjićevoj, dok su je obezbjeđenje i zadrugari smirivali, a isto to je uradio i Adam.

– Ti si ljubavnica! – rekla je Marijana.

– Ja sam ljubavnica! A, šta si ti*? Lukasova ku*va! – vikala je Luna.

(Teelgraf.rs)

Leave a Reply