Šta vas očekuje sledeće sedmice – Vaš Horoskop

Pročitajte horoskop šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN

Posao – Spremnost da se družite i komunicirate sa saradnicima ne samo o poslovnim nego i o privatnim stvarima tokom ovog perioda otvoriće vam “vrata za budućnost”. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, kada je novac u pitanju, budite potpuno bezbrižni, a ukoliko ste nezadovoljni platom, potražite novi posao.
Ljubav – U prvoj polovini nedelje započećete novu vezu sa stabilnom osobom, koja će vam u mnogo čemu odgovarati. Zbog toga ćete imati utisak da su ljubavni snovi najzad počeli da se ostvaruju.

Zdravlje – Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno bi djelovala na vaš stomak.

BIK

Posao – I dalje vas prati sreća u poslu. Ostvarićete bolju komunikaciju s pretpostavljenim, čak ćete blisko sarađivati, a krajnji rezultat biće neka lijepa nagrada. Kada je riječ o finansijama, očekuje vas mnogo bolji period, kao i dodatni privatni posao.

Ljubav – U ovom periodu značajno mjesto imaće tajne veze. Najlepše emotivne kontakte ostvarićete sa Bikom, Djevicom ili Jarcem. U vaš život ponovo će se vratiti markantna, pomalo “opasna” osoba, s kojom ste nekada bili u vezi.

Zdravlje – Pojačajte imunitet na vrijeme, jer ste skloni infekcijama i prehladi.

BLIZANCI

Posao – Najbolje rezultate donijeće poslovi koje budete radili u tajnosti, ali i kontakti sa inostranstvom. Bićete i te kako uspiješni. Veće preduzetnike očekuje finansijski oporavak, prije svega zahvaljujući situaciji koju nisu iskoristili u prethodnom periodu.

Ljubav – Narednih dana očekuju vas lijepa dešavanja u ljubavnom životu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera, ali značajno mjesto u vašem srcu zauzeće osoba sa kojom postoji razlika u godinama.
Zdravlje – Osim manjih problema sa zglobovima i kičmom, dobro se osećate.

RAK

Posao – Do kraja nedelje uspjećete da ostvarite većinu poslovnih namjera, zahvaljujući pomoći saradnika i prijatelja. Rakovi koji su nezaposleni najzad će naći posao kojim neće biti mnogo zadovoljni, ali će ga ipak prihvatiti zbog teške materijalne situacije.
Ljubav – Početkom perioda upoznaćete zanimljivu osobu, koja će vam se jako dopasti već pri prvom susretu. Romantičan susret i započinjanje nove veze očekuje vas na nekom putovanju, vjerovatno sa sportistom. Rakovi koji su u braku imaće harmoničan odnos s partnerom.
Zdravlje – Potrebno vam je više sna.

LAV

Posao – Za poslovnu karijeru ovo je veoma značajan period. Potrudite se da završite na vrijeme sve poslove na kojima već dugo radite. Bez obzira na posao kojim se bavite bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav – Preko posla upoznaćete interesantnu osobu koja je zauzeta. Neki pripadnici znaka koji su već duže vrijeme sa voljenom osobom odlučiće da ozvaniče vezu. Najviše vam odgovaraju Blizanci, Vage i Vodolije. Lavovi koji su u braku najzad će uspjeti da uspostave skladan odnos s partnerom.
Zdravlje – Problemi sa zubima.

DJEVICA

Posao – Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem i želju da komunicirate sa osobama koje dijele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih mjeseci u potpunosti će nestati. Nesebičnu podršku ćete imati od žena.

Ljubav – Djevice koje su u dugogodišnjim vezama ili u braku uspjeće da prevaziđu probleme sa voljenom osobom. Ukoliko ste već rastavljeni od partnera, budite još malo strpljivi, narednih dana partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas, a vi ste zainteresovani za jednu crnokosu, izuzetno šarmantnu osobu.
Zdravlje – Prekontrolišete štitnu žlijezdu.

VAGA

Posao – U ovom periodu najvažnije je da prikupite što više informacija koje bi vam pomogle da pronađete za vas najprihvatljivija riješenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih osoba, naročito žena.

Ljubav – Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam donijeti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mjesta. U pitanju je Strijelac koji će u potpunosti promijeniti vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali priliku da slušate razne priče, ali niste ni sanjali da će vam se baš toliko dopasti.
Zdravlje – Ne pretjerujte sa hranom i pićem.

ŠKORPIJA

Posao – Sreća će pratiti Škorpije koje planiraju da naprave neku promjenu, započnu novi posao ili traže zaposlenje. Zapažen uspijeh ćete ostvariti na jednom službenom putovanju. Finansijska situacija se popravlja, a vjerovatno će vam vratiti novac koji ste davno pozajmili.

Ljubav – Iako će biti udvaranja sa više strana, nećete se lako odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, tačno znate kakvog partnera želite i dočekaćete ga uskoro. Želja će vam se ostvariti, do susreta će doći u društvu prijatelja. U braku nema bitnih prommena, jači ste nego ikada.
Zdravlje – Povremeni problemi sa krvnim pritiskom i vrtoglavicama.

STRIJELAC

Posao – U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lijepu vijest ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu i saradnji sa pretpostavljenim, što će vam donijeti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji nego prije, očekuju vas dva veća prihoda.

Ljubav – Nesporazume koje ste imali s partnerom uspjećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Nova ljubavna romansa na radnom mjestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz inostranstva, a to bi mogao da bude vaš budući partner. Ovo će biti izuzetno buran mjesec za ljubav.
Zdravlje – Bez većih zdravstvenih problema.

JARAC

Posao – Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate i koji volite nego ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gdje god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Svoje poslovne ideje uspjećete dobro da unovčite.

Ljubav – Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se nedavno razišli s partnerom, nećete dugo biti sami, jer će se ubrzo pojaviti dvije interesantne osobe. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo udvarača, ali ne smijete da budete neodlučni – sreća je pred vama. Ukoliko se s voljenom osobom već dugo svađate, narednih dana uspjećete sve da izgladite.

Zdravlje – U ovom periodu posebnu pažnju obratite na oči.

VODOLIJA

Posao – Ponovo ćete biti u prilici da pokrenete aktivnosti koje su vam za dlaku izmakle proteklog mjeseca, a da biste u tome uspeli potrebno je da sve pripremite na vrijeme i što diskretnije. Ovo je vrijeme novih poduhvata, udruživanja i finansijske stabilnostiali.

Ljubav – Pravo je vrijeme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi ili u braku, ali i nove veze su vrlo aktuelne. Ukoliko je bilo nesuglasica s partnerom, imaćete priliku da se pomirite i poboljšate odnose, a neke Vodolije će se vratiti bivšoj ljubavi.
Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni, može doći do lakše povrede.

RIBE

Posao – Vaše nove poslovne ideje na okolinu mogu da djeluju neuobičajeno neskromno. Ali, duboko u sebi osjećate da ste u potpunosti spremni i sposobni sve to i da ostvarite. Najviše prihoda doneće vam manji poslovi.

Ljubav – Susret sa bivšim partnerom donijeće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, uskoro ćete imati još jednu priliku. U vezama ili braku, Ljubomora bi mogla da pomuti sreću kod Riba koje su u braku.
Zdravlje – Kontrolišete apetit.

novosti

Leave a Reply