Radašin se proslavio u Velikom bratu i Farmi: Evo u kakvoj ruševini živi sa ženom i 6 unučadi! (Foto)

Radiša Miljković kaže da je odustao od šou-programa jer je došlo vrijeme da bude s porodicom, koju izdržava baveći se poljoprivredom i građevinom…

Radiša Miljković (58) iz aleksinačkog sela Ljupten, poznat kao Radašin, koji se prije desetak godina proslavio učešćem u „Velikim bratu“, a potom učestvovao u „Farmi“, digao je ruke od rijalitija.

Uglavnom je bio favorit i publike i produkcije, lik voljen širom zemlje, a iako karakteristično malo slabijeg rasuđivanja ipak je rijetko izvlačio deblji kraj u svađama i raspravama.

Televizija mu jeste donijela slavu, ali ne i preveliku izmjenu u načinu života, tako da je danas umnogome sve isto kod njega kao i prije ulaska u prvog “Velikog brata”.

– Sad se bavim poljoprivredom i radom na građevini. Nije lako, pada fasada u oči, a ovamo ženske koliko hoćeš, ali neću više u rijaliti. Treba da se obavežem na dvije godine, da radim šta mi se kaže, ali nisam ja za to. Odlučio sam da se posvetim porodici, nedavno sam dobio šesto unuče, red je da se njima pozabavim.

(Kurir)

Leave a Reply