Susret ipak zabeležen kamerama: Ovako je Putin reagovao kad je neplanirano video Šešelja! (FOTO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom, a radikali su na Tviteru objavili fotografije koje dokazuju da se susret ipak desio

Šešelj je rekao da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama. Putin je prepoznao Šešelja i osmehnuo mu se. Posle toga su se rukovali, Šešelj se predstavio, ali, kako kaže, predsednik Ruske Federacije je rekao da za tim nema potrebe, jer vrlo dobro zna sve o njemu i SRS.

 

Šešelj je Putinu rekao da je lider parlamentarne opozicije i izneo stavove SRS o učlanjenju Srbije u ODKB i Evroazijski savez i naglasio da je SRS protiv EU. Putin je samo klimanjem glave i sa osmehom slušao reči lidera radikala, koji mu se obratio na srpskom jeziku, ali je Putinov prevodilac odmah prevodio Šešeljeve reči.

Šešelj je podsetio Putina i da je haški robijaš, što je Putin takođe znao, a predsednik Aleksandar Vučić se u tom trenutku našalio i rekao:

– Pa Vojo, tebe svi u Rusiji znaju, znaju sve o tebi!

Međutim, svima je bilo čudno kako to da baš taj susret nije zabeležen kamerama, koje su pratile Putina i prenosile uživo njegov boravak u Hramu Svetog Save.

Mnogi su pomislili da Šešelj ne govori istinu, te da se radi o pokušaju promocije SRS, a kada smo pitali lidera radikala kako to da nema fotografija njegovog susreta sa Putinom, rekao nam je:

– Četničkom vojvodi se veruje na reč!

Šešelju je ovo prvi put da se susreće sa Putinom i ne krije zadovoljstvo zbog posete i ponavlja da je pet sati morao da bude u jednoj prostoriji čekajući Putina. Lider radikala kaže da je rizikovao, ali se rizik isplatio.

– Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali – napisao je Šešelj na Tviteru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *