LJUBAVNICE O KOJIMA JE SRBIJA BRUJALA: Evo šta one rade danas i KAKO IZGLEDAJU (FOTO)

Moglo bi se reći da je svaki brak skladan dok se ne dokaže drugačije. Ova krilatica bi mogla da se upotrebi na pojedine poznate muškarce koji su krili svoje ljubavnice sve dok javnost nije počela da bruji o njihovim tajnama. 

Naime, ove žene su bile ljubavnice poznatih muškaraca, i otkrivene su.

Ljiljana Jevremović

c1

Folk pjevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu kćerku Inu koju je dobio iz veze sa Ljiljanom Jevremović.

1

Iako plaća alimentaciju, Keba svoju najmlađu kćerku, kako se priča, nikada nije upoznao, a ona ima 20 godina. Ljiljana Jevremović je sa njim godinama bila na sudu pokušavajući da se izbori za svoja prava.

c3

Keba je nedavno proslavio 57. rođendan, a Ljiljana Jevremović mu je tom prilikom poslala “emotivnu čestitku”.

“Na današnji dan rođen je čovjek koji mi je uzeo mnogo, a dao sve. Čast je i blagoslov imati neprijatelja koji vam toliko uništi život da pobjeđujete njegove pobjede i uvijek iznova nalazite ljepše strane života. Kebice, srećan rođendanko. Nastavi da mi budeš neprijatelj”, napisala je Ljiljana Jevremović.

keb

Ivona Negovanović Cuca

4

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca je nekoliko godina punila je tabloide svojim skandalima. Proslavila se aferom sa Šabanom Šaulićem, o čemu se i te kako pričalo i pisalo, da bi potom učestvovala u nekoliko popularnih rijalitija.

c4

Cuca i Šaban su se upoznali prije 14 godina preko zajedničkog prijatelja. Šaulić joj je pomagao da se probije u svijet muzike i poklonio joj je pjesmu. Kasnije su, kako se pisalo, počeli romansu koja je trajala, navodno, do prošle godine, doduše s prekidima. Za njih se saznalo nakon Ivoninog učešća u „Zvezdama Granda“. Mnogi pričaju da tokom najveće ljubavi nisu mogli jedno bez drugog, ali da ne mogu ni zajedno jer su oboje ljubomorni. Iako nijedno od njih nikada javno nije htjelo da prizna da su u vezi, cijela estrada bruji o tome i više puta su uslikani.

Petra Radivojević

c5

Aleksandar Srećković Kubura uslikan je u septembru prije tri godine kako se ljubi sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević koju je upoznao na snimanju filma, iako je tada bio u braku s fitnes instruktorkom Marijom Savić.

Par se upoznao godinu dana ranije na snimanju studentskog filma, gdje je Petra radila kao organizator, nakon čega su nastavili druženje, a potom su, kako su mnogi navodili, započeli romansu. Ona je studentkinja Akademije umjetnosti u Beogradu i kćerka je poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Marija mu je prijevaru oprostila.

Leave a Reply