ZA NJIH PEVAM! DA ZNAJU DA JE VREME UGOVORENIH BRAKOVA PROŠLO! Ivanu je dosta svadbenih tuča, a tek da čujete kakvih se PORODIČNIH SKANDALA nagledao!

Ivan Kurtić prošao je u finale pa će se u nedelju, 3. marta, takmičiti za pesmu Beovizije, koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji ove godine u Izraelu.

Za pesmu koju izvodi kaže da je mali podstrek svima da je ljubav nešto najlepše i da je treba birati, jer je za ceo život.

 

Kao pevač koji je pevao na brojnim svadbama na kojima su bili ugovoreni brakovi, dosta mu je tužne dece čiji su roditelji sve dogovorili unapred.

 

“Često sam pevao na svadbama gde si bili ugovoreni brakovi, pretežno mladih Roma. Mnogo je više bilo tužne i nesrećne dece, koja se ništa nisu pitala oko tih brakova, jer su roditelji to ranije ugovorili. Knedla vam bude u grlu kada gledate njihovu tugu u momentu kada bi trebalo da budu najsrećniji na svetu. Dešavalo se da izbiju i skandali na veselju kad se ispostavi da mlada, na primer, nije nevina. Otkazuje se svadba. Bude koškanja među rodbinom, svađe, nekad se desi i tuča. Moja pesma ‘Bela’ je mali doprinos i podstrek svim tim ljudima da je ljubav nešto najlepše i da je treba birati, jer je za ceo život. Vreme ugovorenih brakova i tome slično je davno prošlo vreme, ili bi bar tako trebalo da bude. Ako svojom pesmom, koju je maestralno uradio Goran Ratković Rale budem uspeo bar malo da doprinesem celoj toj priči, biću najsrećniji čovek”, izjavio je Ivan Kurtić.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *