OD 5. MARTA STIŽE JEZIVA ASTROLOŠKA POJAVA KOJA ĆE SVIMA UNIŠTITI ŽIVOT: Ovih 6 znakova su posebno NASTRADALI!

Retrogradni Merkur stiže 5. marta, a zadržat će se sve do 28. marta.

Ovih šest znakova osjetit će najveće posljedice.

BLIZANCI

Merkur je vaša vladajuća planeta, a najveći uticaj ostaviće na polju komunikacije. Uglavnom ste briljantni u ovoj oblasti, govori i pisana riječ vam uvijek idu od ruke, ali u ovom periodu će se vaša vještina komunikacije znatno smanjiti i kao da će vas neka nevidljiva sila onesposobljavati. Moguće je da ćete zaboravljati stvari, imati kreativnu blokadu, da ćete se uplesti u laži i nesporazume…

RAK

Uprkos tome što uglavnom ćutite i posmatrate sa strane, razdoblje retorgradnog Merkura učiniće da budete isuviše emotivni i temperamentni, pa su moguće nagle reakcije i neočekivane svađe. Može se desiti da vas iznerviraju čak i beznačajna pitanja i usputni komentari. Naoružajte se strpljenjem, i sjetite se ovog upozorenja kada poželite da reagujete bez pravog razloga.

LAV

Dok je Lav uvijek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi duh radosti i energije, tokom marta to neće biti slučaj. Retrogradni Merkur učiniće da se osjećate loše, lijeno i nezainteresovano, a nivo energije biće izuzetno nizak.

DJEVICA
Ovo je period kada ćete biti priličlo zbunjeni i u konfuziji, a savet je da strpljivo sačekate da ova faza prođe i da se ne zamarate beznačajnim mislima i analizama bez svrhe. Svakako očekujte napetos koja će biti gotovo opipljiva tokom čitavog mjeseca.

VAGA

Period retrogradnog Merukra učiniće da vaše emocije budu naglašene, a vaše riječi oštre, nagle i nepromišljene. Iako uglavnom skrivate svoje misli i osjećanja od drugih, sada ćete poželjeti da sve izbacite na svjetlost dana, a možda čak i da povrdite druge otrovnim riječima. Budite obazrivi.

VODOLIJA

Nepotrebna frustracija može da vas lako pogodi u martu. Pokušajte da sagledate stvari iz drugog ugla i sjetite se da je ovo prolazna faza, te stvari zapravo nisu toliko loše kako na prvi pogled dkeluje.

Izvor (novi.ba)

Leave a Reply