Najljepši pevač bivše Juge, oženio je 30 godina mlađu, razveo se, danas prati samo jednu ženu na Instagramu i izgleda OVAKO!

Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” se svi sjećaju. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60), koji je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije. Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine.

“Vino na usnama” se i danas rado pjevuši, kao i brojni hitovi, poput “Ja nisam kockar“, “Ana“, “Otkad si otišla“…Pjevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gdje objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu – bivšu suprugu Anu.– U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem – navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Kalember i toliko godina kasnije ima prepoznatljivo lice, skoro istu frizuru po kojoj ga mnogi pamte, a među ljepšim polom i dalje važi za velikog zavodnika i pravog šmekera, pa mnogi često napominju da mu godine nisu neprijatelj…

IZVOR: atratkiva.in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *