Evo šta muškarci vole na ženama daleko više od izgleda. Zbog ovog naprosto polude.

Fizički izgled nije bitan u poređenju sa drugim kvalitetima koje neka osoba posjeduje. Ovo su neke osobine koje muškarci vole više od fizičkog izgleda: Muškarci vole žene koje su nezavisne i ne čekaju da ih partner finansira, već su sposobne da zarade i izbore se za sebe. Pozitivnost – Muškarci viole žene koje u pozitivne i koje će oraspoložiti ostale. Ne vole one koje su stalno namrgođene i negativne.

Iskrenost – Niko ne voli one koji lažu. Budite iskrene, to se cijeni. Sampouzdanje – Muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja i nisu iskompleksirane. Ako nemate samopouzdanja, odglumite ga. Naravno, ne trebate pretjerivati kako to ne bi preraslo u aroganciju.

Inteligencija – Normalan muškarac traži inteligentnu djevojku, a ne onu praznoglavu. Osim što radite na izgledu, poradite malo na intelektu. Smisao za humor – Isto kao što mi volimo muškarce sa dobrim smislom za humor i muškarci vole takve djevojke. Naravno, treba se znati šaliti na svoj način, ne samo na tuđi. Pazite da budete umjerene, da baš ne pretjerujete.

IZVOR: krajina24h.net

Leave a Reply