SVI BRUJE O LIJEPOJ DOKTORICI IZ SRBIJE, A EVO KO JE NJEN SUPRUG: Sa njim ima kćerku TINU

Ime zamjenice direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ dr Darije Kisić Tepavčević posljednjih dana jedno je od najtraženijih na Guglu u Srbiji. Ona  gotovo svakog dana saopštava nove brojeve kada je reč o zaraženim i preminulima od KOVID-19

Iako se našla na meti brojnih seksističkih komentara koji kruže društvenim mrežama na račun njenog izgleda, ova doktorka nauka je znanjem iz oblasti epidemiologije i te kako opravdala poverenje građana u ovim teškim vremenima. Pokazala je da lijepa frizura i dotjeranost idu ruku pod ruku sa doktoratom.
Rođena je u Sarajevu 20. avgusta 1975. godine.

– Roditelji su me dobili dok su bili na fakultetu. Ne znam koje tajne metode vaspitavanja su primjenjivali, pa smo brat i ja bili dobra djeca. Da znam, primenila bih isto na svoje dijete. Mislim da je suština u tome što nam nisu postavljali pravila, nisu nas muštrali, ni kažnjavali, već su nam davali prividnu slobodu da možemo sve što hoćemo. S tim što smo i mi i oni odlično znali gdje su granice – ispričala je Darija Kisić Tepavčević.

Kao djevojčica se bavila umetničkim klizanjem, učestvovala je na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, 1984. Odrasla je uz mlađeg brata Bojana, koji je u braku sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

743307-darija-kisic-tepavcevic-ls

– Zahvaljujući spletu okolnosti, kao dobar student dobila sam priliku da odmah poslije diplomiranja i pre obaveznog stažiranja, počnem da radim kao asistent pripravnik. Vrlo brzo sam shvatila da veoma volim rad sa studentima – ispričala je Darija Kisić Tepavčević.

Udata je za Vladimira Tepavčevića, a kako kaže, najponosnija je na svoju šesnaestogodišnju kćerku Tinu.

(Vesti-online.com)