“U ljubavnoj vezi sam sa oženjenim muškarcem…”

U ljubavnoj vezi sam sa oženjenim muškarcem. On je duplo stariji od mene, ima dvije kćerke skoro mojih godina, ali meni to uopšte nije važno. Prije par dana sam tražila da mi kupi ogrlicu od 500 eura i rekao mi je da ne može jer mora platiti eskurziju mlađoj kćerki. Ostala sam u šoku, bira da udovolji kćeki, a NE MENI.

Istog trenutka sam zaplakala i krenula da se spremam. Rekla sam mu da je to kraj i da na taj način dokazuje da me ustvari samo iskorištava i da me ne voli. Tada mi je on prišao i rekao da se smirim, da prestanem da plačem, jer će mi ipak kupiti ogrlicu. Rekao mi je da će za kćerkinu eskurziju pozajmiti od prijatelja.

ig-girl-9-e1565651897359

Tada me još više naljutio. Ići će u dug, pa ću onda opet ja to da preko svojih leđa vraćam. Ništa od hotela i sličnih ugođaja. Zabranila sam mu da posuđuje zbog eskurzija. Ni ja nisam išla na svoju eskurziju pa šta mi fali. U krajnjem slučaju bolje da ja i on odemo negdje na par dana. Da uživamo.

girl-ss

Poslušao me je što mi je posebno drago. Nije da mi baš nije žao djevojčice što nije otišla na eskurziju, ali ovime je dokazao da mu nisam samo za ONE STVARI, već da nešto osjeća prema meni. Vjerujem da bi me mogao uskoro i ženiti. Držite mi fige  neka ljubav pobjedi!