OPAA, SKINULA SE ŽENA ĐORĐA BALAŠEVIĆA U 62. GODINU: Kakvo tijelo ima, OČI ĆE VAM STATI

Olivera Balašević (61) objavila je na Instagramu niz fotografija u kupaćem kostimu, i za samo sat vremena pokrenula je lavinu komentara. Svakako, pozitivnih, i onih u kojima joj žene čestitaju na ljepoti i konstatuju sreću kojom zrači.

Olja je pokazala i kako skače salto unaprijed, a njene fotografije svaka djevojka treba dobro da pogleda.

Naime, žena Đoleta Balaševića je sve samo ne “urađena” gospođa koja svoj izgled duguje estetskim operacijama, pa je njena ljepota u sedmoj deceniji baš onakva kakva treba da bude – dostojanstvena i primjerena.

“Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad.

Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dječaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htjela, lukavo isplivavši poslije prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sljedećeg pokušaja.

Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro vidjela kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u namjeri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći dio neizbježne kazne prebaci na mene”, citirala je Olja deo svoje knjige “Planeta Dvorište”.

– Draga Olivera, vi ste dokaz da je čovjek postigao uspjeh tek onda kada je odrastajući stigao ponovno izrasti do djeteta. Rasplesana, emotivna i radosna djevojčica… Mnogi bi vam svakako pozavidjeli, ali neće, ipak biraju da vas toliko divnu beskrajno vole. Ko bi se uopšte usudio vas ne voljeti? Šaljem vam zagrljaje! I uživajte u skokovima, više nema neizbježnih kazni, samo neizbežne sreće – jedan je od predivnih komentara na Oliverine fotografije.