NJEN SIN U VEZI SA NATAŠOM RODIĆ?! ODMAH SE OGLASILA ZLATA PETROVIĆ: Sve se trese od njene izjave: “NATAŠA JE JEDNA…”

Vijest da su Nataša Rodić, svastika Veljka Ražnatovića i Jovan Pejić, sin Zlate Petrović, u vezi odjeknula je u domaćoj javnosti.

Povod za glasine da su oni zajedno je taj što je Jovan na svom Instagram nalogu okačio njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj su bili i Mirko Šijan i Bojana Rodić i to sa bazena.

screenshot-15

Oni su na svojim Instagram profilima objavili da zapravo ipak nisu zajedno, a za portal Pink.rs se oglasila Jovanova majka, pjevačica Zlata Petrović, koja nam je otkrila da je upoznala Natašu, ali da se u izbor svog sina ne miješa.

-Ako neko uvijek priča “Samo ljubav i ništa drugo” to sam ja. Šta će biti, da li će biti, da li su samo drugari ili nešto više, ja ne ulazim u to. Mi smo bili kod moje Goce na bazenu, to je meni moja druga kuća kod Goce, svi smo bili tu. Nataša je divna, lijepa je, slatka je, ma sve tri su kao lutkice i lijepe i pozitivne. Djeca su se upoznala, a šta oni pričaju, ja u to ne ulazim. Da li će se oni družiti ili će se nešto izroditi, ne znam ja to. Ja i starijem sinu kad mi je rekao da čeka dijete sa sadašnjom ženom, jedino što sam ga pitala je “Da li voliš Milicu?” i on mi je rekao “Da” i to je bilo jedino pitanje, više se nisam miješala. Meni je bitno da se ljudi vole, ja se ne miješam u odabir ni mojim drugaricama, koje su žene, mojih godina, a ne dam ni da se neko miješa meni. Samo nek su srećni, živi i zdravi, slatki su, lijepi, a ja uvijek glasam za ljubav – poručila je Zlata.

screenshot-16

Kako se može vidjeti iz njenog odgovora, Nataša joj se dopada, a da li će na kraju Jovan i ona ipak završiti zajedno, ostaje da se vidi.