DUGA SMEĐA KOSA I PRELIJEP OSMIJEH, EVO KAKO JE MINA IZGLEDALA DOK JE IŠLA U ŠKOLU: Drastična promjena

Šta joj se dogodilo?

Tek punoljetna Mina bila je potpuno drugačija u periodu dok nije bila poznata, i dok je pohađala školu.

Mina Vrbaški u javnost je dospjela prvo kao drugarica Soraje Vučelić, te nekolicine gradskih starleta sa kojima je bila bliska, a potom i zbog privatnih snimaka Šaka Polumente koje je plasirala, a koje joj je navodno direktno on slao.

Kako je sama pričala, školu je napustila, borila se sa depresijom, a bila je i na liječenju u jednoj bolnici. Međutim, kada se pogledaju njene fotografije iz školskih dana, vidi se slatka, nasmijana i pozitivna djevojčica, za koju niko nije mislio da će se u javnosti naći na način na koji jeste.

Podsjetimo, Minina majka Ivana rekla je kako je dijete iz škole ispisala upravo zbog afere sa Šakom, te da će po Mininom izlasku iz “Zadruge” odlučiti šta će dalje.

– Mina je završila prvi razred srednje škole i lično sam je ispisala kada je počelo sve ovo da se dešava oko Šaka. Htjela je da napravi pauzu jer nije mogla da izdrži pritisak i napravile smo da dogovor da pauzira godinu-dvije. Dogovorile smo se kada se završi rijaliti da ćemo sjesti i vidjeti šta ćemo dalje. Jedna od opcija jeste da završi odbojku i nastavi da trenira, a druga je da nastavi vanredno školovanje – rekla je Ivana.