JELENA PEŠIĆ SINOĆ IZAŠLA IZ ZADRUGE, DOČEKALA JE TUŽNA VIJEST: “Sekiram se, moj brat..”

Zadrugarka Jelena Pešić moglo bi se reći da jedna od rijetkih zadrugarki kojoj učešće nije propraćeno skandalima, kao većini bivših stanara Bijele kuće.

Za portal “Informer.rs” se oglasila i podijelila utiske nakon superfinala, a pritom je otkrila nešto što ju je malo uplašilo.

– Peca mi se malo razbolio, ima temperaturicu, sekiram se. Biće valjda sve okej. Ima 37, plašim se. Vidjet ću sutra ujutru da vodim mamu i njega na testiranje – rekla je Jelena na samom početku razgovora.

O SUPERFINALU

– Ja sam presretna, zadovoljna plasmanom i produkcijom, ostalim zadrugarima i televizijom Pink. Navijala sam za Mensura, al i Iva je okej, nije mi problem da je bilo ko pobijedio.

ŠTA BI URADILA DRUGAČIJE U ZADRUZI

– Da sam htjela da se igram, igrala bih se. Bila sam na ivici da počnem rijaliti igre, sve mi je bilo jasno, ali nisam htjela da budem kao svi oni tamo. Neću da me stavljaju u koš sa mnogima. Mogla sam svašta nešto, ali nisam.

foto: Printscreen

O MARKU MILJKOVIĆU

– Meni je Marko bio super prijatelj, nikada nije pokazivao te neke znake. Bio je super prema meni, drugari smo. Drago mi je da je i Luna to shvatila. Priče su se pravile, ja sam mogla sve da okrenem u svoju korist. Ipak, nisam željela time da se bavim, neću da kaljam obraz. Imala sam predrasude o rijalitiju prije ulaska, sada sam ponosna sa kakvom televizijom sam sarađivala – rekla je Pešićeva za kraj razgovora.